Osteopathie voor baby's

03/04/2024

Lieve toekomstige mama’s en papa’s. Wist jij zelfs dat een osteopaat van betekenis kan zijn voor jouw kleintje, en dit al vanaf dat hij/zij nog in de buik zit? Als je zwanger bent is het zeer belangrijk om je goed te voelen. We letten hierbij op wat we eten en drinken en proberen ervoor te zorgen dat we voldoende en juist bewegen. Maar weet dat je fysiek goed voelen ook erg belangrijk is voor het welbevinden van de baby in jouw buik. Hoe beter alles op zijn plek zit bij de mama, hoe meer ruimte er is voor de baby om te bewegen en te ontwikkelen, en hoe beter de baby klaar is om geboren te worden. Na de geboorte moet alles in het lichaampje van jouw baby plots volledig zelfstandig werken.Logisch dat dit niet onmiddellijk vlot verloopt. Het is daarom zeer interessant om na de geboorte eens langs te gaan bij jouw osteopaat in de buurt voor een algemene check-up. Via zachte technieken brengen wij jouw babytje tot rust en zorgen we dat alles in het lichaam klaar is om zijn werk te doen.

Lees meer

Klaar voor jullie!

21/02/2024

Céril nog zo klein, en daar was Jerome al. We hebben hard genoten en gelachen, maar ook geroepen en op limieten gebotst. Grootse avonturen staan ons nog te wachten. In de dagelijkse chaos met onze 2 mini’s heb ik ook weer zin in andere avonturen. Bedankt Aard voor het opvangen van de noodgevallen. Ik ben helemaal klaar om ieder van jullie weer te ontvangen en te helpen. Met een luisterend oor, een ondernemende goesting en mijn van enthousiasme kriebelende handen. Tot snel, in de praktijk. liefs, Line

Lees meer

Elk eind is een nieuw begin

01/09/2022

Wat heb ik genoten van de 1e maanden met mijn zoontje Céril. Maar wat heb ik ook weer zin om opnieuw te beginnen werken.

Lees meer

Vroedvrouw Tina versterkt ons team !

11/08/2022

Wat zijn wij blij ! Naast de gespecialiseerde kinesitherapie en osteopathie kunnen jullie nu ook met al jullie vragen omtrent zwangerschap, arbeid&bevalling en jouw baby terecht bij vroedvrouw Tina. Voor een afspraak kan je met haar contact opnemen : zie topic 'Vroedvrouw Tina'.

Lees meer

Koemelkeiwitallergie bij baby's

26/10/2021

Line volgde onlangs als osteopaat een bijscholing over koemelkeiwitallergie bij baby's. Dit kan een van de oorzaken zijn van de krampen, reflux en/of exceem bij jouw kleintje. Laten we samen, stap voor stap achterhalen waar deze klachten vandaan komen en hoe we ze kunnen verhelpen. Heb je op voorhand vragen of onzekerheden, twijfel niet om een mailtje te sturen naar line@k116.be

Lees meer

Osteopathie voor (toekomstige) mama's en hun baby's 

17/02/2021

Lieve (toekomstige) mama's, ervaar je tijdens je zwangerschap fysieke ongemakken waar je niet gelukkiger van wordt, ben je niet zeker van de vele hoestjes, snotjes of de ontelbare huilbuien van je baby of wil je graag een algemene check-up van je pasgeboren baby. Ik help je graag verder. Benieuwd naar de mogelijkheden bij de osteopaat ? Kijk voor meer informatie onder de topic behandelingen : 'Osteopathie voor mama en baby'.

Lees meer

Corona

14/01/2021

GOED NIEUWS ! vanaf maandag 04/05 gaat onze praktijk terug open. Mits nodige hygiëne- en veiligheidsmaatregelen. Praktisch omvat dit: 1. Handhygiëne is essentieel!Ontsmetten gebeurd voor en na de behandeling en staat in de praktijk ter beschikking. 2. Een aangepaste agenda is van kracht.Zo kunnen we het materiaal na elke behandeling ontsmetten. 3. Wees stipt, kom alleen, bel aan en wacht buiten. De wachtzaal zal gesloten zijn. 4.Draag een mondmasker wij doen dit ook. 5. Indien gewenst neem je eigen handdoek mee voor op de behandeltafel 6. Ben je ziek? Blijf alsjeblieft thuis! We nemen met iedereen contact op, maar je kan ons natuurlijk nog steeds bereiken op 011/ 192 492 of afspraak@k116.be . Hopelijk tot snel,Wij hebben alvast veel zin om er terug aan te beginnen! Line en Emilie

Lees meer

dryneedling

25/02/2019

Vanaf heden bieden we in de praktijk dryneedling aan! Ben je benieuwd naar wat deze behandeling juist inhoudt? Neem dan zeker eens een kijkje onder het tabblad behandelingen.

Lees meer